Въпроси и отговори
Организаторът е Марс България
Всички български граждани или пребиваващи в България, които имат навършени 14 години. Служителите и представителите на Организатора, производителя и други свързани с промоцията лица, техните семейства, както и служителите на други юридически и физически лица, свързани с промоцията, нямат право да участват в промоцията.
Промоцията се провежда от 01.02.2018 г. до 19.04.2018 г. Кодове за участие могат да се регистрират от 12:00 часа на 01.02.2018 г. до 23:59 ч. на 19.04.2018 г.
За да участваш, трябва да закупиш не по-малко от 10 опаковки TWIX® със знака на кампанията Кафе награда и уникален код от вътрешната страна на опаковката. За участие в томболата за кафе машина са необходими поне 10 регистрирани кода. Колкото повече кодове регистрираш, толкова по-голям шанс за спечелване на награда.
Участниците трябва да запазят опаковката с кода, който са регистрирали. до края на периода на промоцията. При обявяване на победителите, Организаторът си запазва правото да изиска опаковката с кода на Участника, за да докаже своята покупка. За да участва в промоцията , трябва да се регистрираш. 
Посетете секцията „Регистрация“ на адрес www.twix.bg и попълни следната информация: 

Име и фамилия

Мобилен телефон

E-mail адрес
Подробните условия за участие в кампанията ще намериш на този линк: Официални правила на промоцията
Уникален код е комбинация от букви и цифри и се намира на вътрешната страна на опаковката.
Участникът трябва да запази носителя на уникалния код (опаковката, върху която е кодът) до края на Кампанията според официалните правила. При обявяване на победителите, Организаторът има право да изиска носителя на кода от Участника, за да докаже покупката.
Няма ограничение за кодовете, които можете да регистрирате.
Напиши съобщение на Организатора в секция „Обратна връзка“ на сайта, като изпратиш снимка на кода – със сигурност ще ти помогнем с разчитането на кода.
Не е необходимо, нужно е да запазиш само опаковката с печелившия код, тъй като Организатора може да изиска да я предоставиш, за да получиш наградата си.
Всички награди ще бъдат изпратени на победителите до 30 работни дни от датата, на която печелившите са заявили наградата си и са предоставили данни за доставка.
Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас.